Op een dag kies je voor #Heineken!

Volkskrant?; datum onbekend
Volkskrant?; datum onbekend

Het is bijna zo ver: #Prins Pils zal volgende week het roer overnemen van zijn moeder. Tijd voor een ontnuchterende (in dubbel opzicht) onthulling.

U zweert namelijk bij uw eigen merk bier? Dikke kans dat u, volgens een onderzoek van Konsumenten Kontakt, uw eigen merk niet eens herkent als u een pilsje krijgt voortgezet. Zie bijgaand knipsel uit mijn archief, waarvan ik vermoed dat het uit de #Volkskrant komt.

Ook dit is weer een lesidee, met een bijbehorend practicum. Aan u om het verder uit te werken. Er zijn vele varianten mogelijk. Zo beweert mijn zwager Pieter bij hoog en bij laag dat hij een Bordeaux-wijn uit duizenden andere soorten zal herkennen.

Hem wacht dus een proef op de som!

Openingsceremonie #Wiskundemuseum in #New_York

Zie ook: https://hanswisbrun.nl/?p=1560

Op 12-12-12 is het dan zo ver: de openingsceremonie van #MoMath, het eerste wiskundemuseum in de Verenigde Staten. Met cocktails, een diner met gourmettoetjes en optredens. Het is jammer dat ik mijn black-tie net naar de stomerij gebracht heb, ik was er dolgraag bij geweest!

Ze lijken hun rekensommen in ieder geval aardig op orde te hebben, gezien de prijzen die betaald moeten worden om aan te kunnen schuiven. Ook de webshop is al open.

Toch wordt het wat krap aan tafel, lijkt mij. Een Pentagonal voor tien?

Single Seat $ 3,000.00
Dodecahedral Benefactor – Premium table for ten guests, special recognition, class trip sponsorship $ 35,000.00
Pentagonal Benefactor – Table for Ten $ 30,000.00