Mijn Werk

Wisc, mijn eigen bedrijf, bestaat sinds 1 januari 1992. Het ontleent haar naam aan mijn achternaam, Hans Wisbrun, en aan het vak wiskunde dat mij zo lief is. De c stamt af van de (wiskunde)cursussen voor OU-studenten, waarmee het ooit allemaal begon.

Wisc is, in verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van de eigenaar, inmiddels opgeheven.

Breed scala

Bijna al mijn activiteiten zijn onder de noemer Onderwijs te vangen. Maar binnen dat onderwijs bestrijk ik een breed terrein. Van privébegeleiding van leerlingen en studenten tot cursussen en trainingen voor docenten, o.a. over toepassingen van ICT. Van het maken van (al dan niet digitaal) leermateriaal tot het evalueren van onderwijsprojecten. Van cursus- en curriculumontwikkeling tot wiskundige chocoladeletters en wiskundewandelingen. Van bloedserieus tot frivool.

Achtergrond

Ik heb theoretische natuurkunde gestudeerd aan de Universiteit Leiden, inclusief eerstegraads onderwijsbevoegdheden in wiskunde én natuurkunde. Ik heb gewerkt op diverse scholen, bij het SLO, de Lerarenopleiding Hogeschool Utrecht en aan de Universiteit Leiden. Voor een overzicht van mijn werkzaamheden naast die voor mijn eigen bedrijf kunt u het beste mijn LinkedIn-profiel bekijken.

Motto

Ambachtelijkheid, gepaard aan creativiteit. Zo zou ik de kenmerken van Wisc willen samenvatten. Wat ik bedenk en wat ik doe is mijn reclame.

Ik ben u graag van dienst!