Goodbye ! Mijn afscheid van Wiskundeland

 

 

Deze site wordt niet meer bijgehouden.

Ik blijf voorlopig nog wel privébegeleiding geven en u kunt ook nog Wiskundewandelingen in mijn winkeltje kopen.

Na zes jaar bloggen en het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd wordt het voor mij tijd om de aandacht te verleggen van wiskunde(didactiek) naar andere interesses, zoals het maken van theater (onthoud de naam: Dolle Boel), het schrijven van andersoortige geschriften als Wiswijs, en het in elkaar knutselen van kijkdozen.

Site blijft in de lucht

Deze site blijft wel in de lucht en u kunt deze nog als archief raadplegen. Indien hierin geïnteresseerd: klik hier dan nu direct maar een boekenlegger in. De zijbalk rechts en de balk onderaan bieden u velerlei mogelijkheden om bij specifieke (wiskunde)onderwerpen te komen.

Sluitingsdatum

De officiële sluitingsdatum is 1 december 2018.

Hits

Naar alle hits van zes jaar hanswisbrun.nl

Eén gedachte over “Goodbye ! Mijn afscheid van Wiskundeland”

  1. Dag Hans, Dank voor je Blogposts de afgelopen jaren. Vooral je vasthoudendheid voor de rekentoets (of iemand daar nou voor of tegen is maakt niet uit) en je kritische geluiden over statistieken. Geniet van je pensioen!!

Reacties zijn gesloten.