Bakt u ook formules?

Erg enthousiast werd ik niet van deze nieuwe spaaractie van Albert Heijn. Alsof we toch al niet voldoende plastic soep of troep hebben!

Maar nu deze bakvormpjes (gratis bij besteding van x EUR bij de grootgrutter) toch al gefabriceerd zijn, kunnen we er net zo goed iets moois mee bakken!

Prijsvraag

Wie van u (of uw kinderen) hier de mooiste wiskundige formule mee bakt, ontvang van mij een (wiskundig) aardigheidje. Plaats van het resultaat dan vervolgens een foto (Twitter, Facebook, LinkedIn). Let op: alleen de vormpjes zelf ordenen is niet voldoende! De prijsvraag loopt tot en met 28 oktober.

De π zit er helaas niet bij en of de i erbij zit, weet ik niet [correspondent Casper Hulshof meldde mij dat voor de i de 1 gebruikt wordt]. In totaal zijn er 40 verschillende vormpjes: letters, cijfers én iconen. 

Hier kunt u deze bakvormpjes verkrijgen.

Recepten