Gezocht: privébegeleider wiskunde voor een wonderkind

[reageren heeft geen zin meer; ik heb maandag 12 februari, 12:00 uur, de namen van een tiental geïnteresseerden aan de vader door kunnen geven]

Ik kreeg net een telefoontje van een vader die voor zijn zoon op zoek is naar privébegeleiding wiskunde. Nu krijg ik dat soort telefoontjes wel vaker, maar dit lijkt mij wel een héél bijzonder geval.

Ik kan de naam van die zoon (nu 8 jaar) hier natuurlijk niet prijsgeven, maar deze ging al op zijn zesde naar het gymnasium. Het is een heus ‘wonderkind’, met een IQ van zeker 145, dat dat gymnasium inmiddels al af heeft.

Hij gaat nu zijn schoolcarriere voortzetten in België en wil binnenkort twee weken (vakantie?) gebruiken om aan zijn wiskunde te werken. Daarbij zou hij graag begeleid willen worden. Zijn vader had het over 3 á 4 uurtjes per dag, alle werk(?)dagen in de week.

Het lijkt mij een heel leuke en uitdagende opdracht, maar te omvangrijk voor mij, vanwege ander werk in deze periode.

De methode die gebruikt gaat worden is een Vlaamse methode, VBTL (https://www.diekeure.be/nl-be/educatief/secundair-onderwijs/vbtl). De methode Getal & Ruimte vindt de zoon te kinderachtig (ik heb niet met hemzelf gesproken, maar ik ga af op wat zijn vader mij vertelde).

Is er onder u een ervaren (!) eerstegraads wiskundedocent die zin en tijd heeft voor deze uitdagende (!) en leuke opdracht? Deze zou liefst ook wiskundebegeleiding moeten kunnen bieden op (eerstejaars) universitair niveau, want ik vermoed dat zoonlief wel eens heel snel vorderingen zou kunnen maken … . Zoon woont, met zijn ouders, in Amsterdam. Meer informatie heb ik nog niet.

Stuur mij dan zo spoedig mogelijk [voor maandag 12 februari; 12:00 uur] een mail (wisc001@xs4all.nl) met uw gegevens. Het werk wordt (goed) betaald. Alleen serieuze kandidaten s.v.p!