Bridget Jones valt voor wiskundige !

bridget-jones-gallery-01Gisteren naar Bridget Jones’s Baby geweest, de derde film in een reeks over onze hilarische spinster. Aanrader, zeker als je weer eens goed wilt lachen! Goede scènes en goed acteren. Londen als achtergrond: ook altijd mooi.

Bridget valt in de film voor een wiskundige, die multimiljonair is geworden met een algoritme dat succes in de liefde voorspelt, 97% zelfs voor hemzelf en Bridget! Helaas krijgen we maar weinig te zien van dit algoritme, de natte droom van iedere ondernemer in datingland.

Maar … ik zag op het scherm wel eventjes een formule verschijnen, wat mij uiteraard nog meer plezier verschafte. Helaas, het was (slechts) de abc-formule en ik kan mij nauwelijks voorstellen dat deze dat koppelwerk doet.

Bridget valt dus voor hem, maar de baby … . Meer verklap ik hier maar niet. Ga de film gewoon zien.