Waarom Ik Geen BN-er Zou Willen Zijn

BNerEen van de redenen is dat je dan de kans loopt in de zaterdagse rubriek Stijladviezen van het Volkskrant Magazine terecht te komen. Hierin geven Jossine Modderman en Arno Kantelberg volstrekt ongevraagd kledingadviezen aan bekende mensen. Modderman heeft het afgelopen zaterdag gemunt op een BA-er, een Bekende Amerikaan: Ellen DeGeneres.

Modderman suggereert DeGeneres een aantal mogelijkheden voor een fijne verschijning (zie artikel links hierboven; klik voor vergroting). Maar hoe komt ze in vredesnaam aan “zo heb je minstens 15439 hippe combinaties“?

Mag ik haar een wiskundeadvies geven? Hoogste klassen voortgezet onderwijs overdoen! Hoeveel zijn het er dan? U weet (Reply hieronder) wel beter.

4 gedachten over “Waarom Ik Geen BN-er Zou Willen Zijn”

  1. Of is het toch 4 x 9 x 5 = 180? Tenzij je die spencer en sweater over het overhemd (dat nu onderhemd is) gaat dragen.

Reacties zijn gesloten.