Voor mijn Twittervolgers: obsessieve stalker

CK3Ue5aXAAAVAnGIk werd de afgelopen weken op Twitter lastig gevallen door een obsessieve stalker. Hij stalkte mij zelfs vanaf zijn vakantieadres in Frankrijk (2015): vanaf zijn gite, vanaf le petit dejeuner, le boulanger, le pique-nique en zelfs vanaf le diner. Moet een fantastische, ontspannende, vakantie in La Douce France voor hem geweest zijn ;-).

Alhoewel ik hem op Twitter al geblokkeerd heb, blijft hij zich maar opdringen door zich in tweet-uitwisselingen met mijn, nietsvermoedende, volgers of met onbekenden te mengen. Niet iedereen doet dan het beste:

Joost H. volstrekt negeren.

Ik herhaal bij deze bovenstaand verzoek, dan zijn u en ik het snelste van hem af!

Als hij ook u lastig valt (Abuse and harassment) kunt u zijn tweets aan Twitter rapporteren.

 

Eén gedachte over “Voor mijn Twittervolgers: obsessieve stalker”

Reacties zijn gesloten.