#LiegGrafiek van de Week 42/2014

Vandaag bestaat deze rubriek, over LiegGrafieken, 1 jaar. Op 18 oktober 2013 plaatste ik de eerste LiegGrafiek van de Week, wat eerder voorafgegaan door een aftrap, waarin ik de spelregels beschreef. Feest in de kleine woning dus!

Vorig voorjaar was ik van plan deze reeks te beëindigen, onder het motto dat alle soorten inmiddels wel de revue waren gepasseerd. Maar u ‘dwong’ mij tot continuering. In een enquête gaf u mij overduidelijk aan voortzetting op prijs te stellen. De enige tegenstem kwam van … mijzelf.

12031_DWDD_afbeeldingIk ga dus in ieder geval nog tot 1 januari 2015 door. Of de serie daarna nog een tweede leven zou kunnen krijgen (een Twitteraar suggereerde: als wekelijkse DWDD-rubriek) ligt in de schoot der goden. Ik heb zelf in ieder geval niet de contacten in de media die hiervoor zouden kunnen zorgen.

En dan nu, tatata, de LiegGrafiek van deze Week

Toelichting lijkt mij hier overbodig. Een andere Twitteraar corrigeerde daarop: 

Winnaar van de Week

Dat is dus eigenlijk de vriend van @ionicasmeets. Gefeliciteerd, Vriend!