Winnaar van de Winnaars van de Week (#LiegGrafieken) uitgeroepen!

Collage LiegGrafieken
Collage LiegGrafieken

Dit is de laatste aflevering van mijn serie LiegGrafieken van de Week voor het studiejaar 2013/2014. Tijd om de Winnaar van de Winnaars van de Week uit te roepen! Deze krijgt, zoals bij de aftrap beloofd, een fles heerlijke Pi-wijn thuisbezorgd.

Aantal views

De door u ingezonden LiegGrafieken waren wat de kwaliteit ervan betreft moeilijk met elkaar te vergelijken, dus op die manier is de Jury niet te werk gegaan toen zij de Jaarprijs moest toekennen. Zij heeft het kwantitatief aangepakt en gekeken naar het aantal kijkjes (views) van de betreffende LiegGrafieken. Deze varieerde van 14 tot 1309. Aan mijn eigen inzendingen, hoog in het klassement, ga ik maar voorbij: misschien heb ik deze onbewust wat meer geplugd dan inzendingen van u.

De Winnaar aller Winnaars is, tatatata, K.P. Hart!

Dit is de volledige lijst met Winnaars van de Week, geordend naar het aantal views, van hoog naar laag.

Komend studiejaar

Of ik deze serie in 2014/2015 zal voortzetten bepaal ik pas 1 september. U kunt mij daartoe aanzetten door mij tot die tijd te overstelpen met nieuwe LiegGrafieken! Dat kan via Twitter, maar ook via wisc001@xs4all.nl.