Straks hier peiling CE

SetRatioSize207170-glasbergenVolgende week is het weer zo ver: de start van de Centrale Eindexamens, ook van die voor Wiskunde.

Enquête

Vanaf woensdag 14 mei plaats ik hier iedere dag dat er een Centraal Examen (CE) gepland staat voor Wiskunde (vmbo/havo/vwo) direct na afloop van dat examen een korte enquête/peiling.

[Hier komen maandag nieuwe enquêtes]

Het is de bedoeling om zo van u een eerste reactie te krijgen, over moeilijkheidsgraad e.d. Het gaat slechts om een paar, eenvoudige, vragen. Voor een uitgebreide analyse of discussie moet u zijn op het forum van de NVvW.

Badwatertemperatuur

Het is een kleine service aan u, de enquête maakt geen onderdeel uit van een representatief onderzoek. Het gaat louter om het met de elleboog bepalen van de badwatertemperatuur.

Ik ga er wel vanuit dat u voor het invullen zélf het betreffende examen gemaakt heeft. De resultaten zullen op de zondag direct na het bewuste examen gepubliceerd worden. Als u mij op Twitter gaat volgen (@hanswisbrun) krijgt u ook de tussenstanden door.

Eén gedachte over “Straks hier peiling CE”

  1. Het forum van de Nederlandse Vereniging van Wiskundeleraren is alleen toegankelijk voor leden van de vereniging, na inloggen.
    Leden die hun inloggegevens niet (meer) hebben kunnen die opvragen bij webmasters@nvvw.nl
    Op de website http://www.nvvw.nl verschijnt enige dagen na een examen een verslag van de centrale examenbesprekingen, waar nader wordt doorgepraat over de normering.
    Uitgebreide analyses van de examens verschijnen in september in het verengingstijdschrift Euclides.

Reacties zijn gesloten.