Sneakpreview TAʃTYMATHʃ: de Infinity

onder embargo tot 23/09/2014
foto onder embargo tot 21/09/2014

[Interested in my product, Infinity in chocolate? Please contact me: wisc001@xs4all.nl. Will be for sale soon]

Op een alleen voor genodigden toegankelijke bijeenkomst – dit jaar in Hilberts Hotel – presenteerde Hans Wisbrun (Wisc) vandaag het conceptmodel van de nieuwe chocoladeletter voor het studiejaar 2014/2015, de Infinity. Dit symbool geniet niet alleen bekendheid in wiskunde(onderwijs)kringen, maar ook binnen de zweefsector.

Nieuw model

Zo’n lancering brengt ieder jaar weer de nodige opwinding te weeg in Wiskundeland. Wat zou het nu weer gaan worden? Is het model dunner dan dat van vorig jaar, wat wordt het gewicht, is het nu wearable?

De uitdrukkelijke eis die vooraf gesteld werd was echter om Infinity voorlopig nog niet in de media te bespreken. Daarvoor is immers na de officiële lancering, voorzien voor 23 september 2014 (ruim voor Sint & Kerst!), nog volop gelegenheid. Wel mocht uw sterreporter al een, wat wazige, foto publiceren.

Vooraf reserveren aanbevolen!

Mocht u vooraf echt grote partijen willen bestellen ( ≥ 100) voor uw bedrijf of instelling, voor uw congres, manifestatie of als relatiegeschenk: via de knop Contact hierboven kunt u met Wisc contact opnemen. De prijs zal vermoedelijk iets onder de 10 EUR per stuk komen te liggen. Bij oneindig grote partijen is korting zeker mogelijk.

Geschiedenis

Wat geschiedenis vindt u hier.

tastymaths_zw