#LiegGrafiek van Week 17

sothebysEven tijd voor een zij-spoortje. GeLiegGrafiekt wordt er, bij mijn weten, immers niet in deze infographic.

Maar zégt deze infographic ook iets? Iets meer dan dat er in deze periode eigenlijk maar bar weinig verandert? En dat er op de markt twee grote partijen zijn die deze markt gebroederlijk/gezusterlijk verdelen?

Optellen tot 100 lukt de makers kennelijk wel. Mooi ook die kleurtjes! Om over het esthetisch-verantwoorde gebruik van grijstinten maar te zwijgen.

Inzenden!

Ik dreigde u er al mee: als er ook maar eventjes een dip zit in de stroom van nieuwe LiegGafieken die u aanlevert, zal ik niet aarzelen deze populaire serie te staken. Ik was per slot van rekening de enige Nee-stemmer bij mijn eigen enquête met de vraag: Doorgaan of niet?

Ik ben deze week – maar één inzending, die niet door de keiharde selectie heen kwam – nog wel coulant, maar of dat volgende week nog het geval zal zijn … . Inzenden dus, via Twitter (@hanswisbrun), of mail (wisc001@xs4all.nl).

Winnaar van de Week

Ik roep mijzelf tot Winnaar van de Week uit. Gefeliciteerd, Hans!

sotheby
Dit was al beter geweest, even los van die verticale as die niet bij 0 begint.