#LiegGrafiek van Week 12

Volkskant; 19 maart 2014
Volkskant; 19 maart 2014

Ik was eigenlijk van plan om vandaag een samenvatting te geven van alle soorten #LiegGrafieken die tot op heden de revue zijn gepasseerd en de serie af te sluiten, omdat ik niet te veel in herhaling wil vallen.

Maar u blijft maar #LiegGrafieken opsturen! Sterker nog: het worden er steeds meer en dat geeft aan dat deze serie inmiddels aardig populair is geworden. En dat de term LiegGrafiek misschien straks in het Groene Boekje komt te staan.

Ik zit nu wel met een dilemma: afsluiten of niet? Ik leg deze vraag dan ook bij deze maar aan u voor. Vul de enquête hieronder s.v.p.in.

Winnaar van de Week

Bovenstaande, zeer actuele, grafiek werd aangeleverd door Marc van Zanten (@marcvzanten). Gefeliciteerd, Marc!

Doorgaan of niet?