Waarom jongens net wiskunde zijn

Liefde_TIOp Girlscene (“Jouw dagelijkse dosis beauty, fashion & lifestyle”) verscheen vorige week een interessant betoog van xremembermyname. Hierin doet zij een voorstel om de Liefde in een formule met zeven variabelen te vatten. Het kan, gezien het aantal reacties, op veel steun in de gemeenschap rekenen. Marieke^2 komt overigens wel met een tegenvoorstel.

Citaat:

Mijn formule zou er uiteindelijk dus zo uit komen te zien: L= iu+w+h+v+o Hier kan ik geen grafiek bij maken en ga het niet proberen ook!
Ik weet dus wel wat ik wil met mijn formule, maar er iets van maken kan ik niet. Wiskunde begrijp ik niet (en zal ik ook niet gaan begrijpen vrees ik) en jongens ook niet.

Zij beëindigt haar artikel met een oproep aan u allen:

Voor de wiskundigen, of gelukkigen in de liefde onder jullie: wat hebben jullie nog toe te voegen aan mijn formule? Hebben jullie al jullie eigen grafiek of opgeloste formule?
Laat ik het maar niet lastiger maken dan dit artikel al is: laat mij weten wat jij hiervan vindt!

Reacties, maar dit keer vooral aan de auteur zelf, zijn welkom!

Hier vindt u het hele artikel.