Zoeken naar een Anne

Word jij onze Anne?

[Vrijdag 1 maart, 11:59 uur: auditie is nu gesloten. Vanmiddag kiezen wij onze Anne, die direct over deze uitverkiezing zal worden bericht]

 

Gisteren kozen wij, in onderling overleg, voor Anne van de groep Toffe Haan als het dragende liedje voor Film-pi. Dat betekent dat wij nu ook op zoek gaan naar een potentiële Anne. Wij vragen de wiskundedocenten onder u om daarbij te bemiddelen: u kent uw leerlingen immers het beste? U kunt de eerste selectie maken. Profielschets van Anne::

  • knap
  • lief
  • bij-de-hand
  • beetje recalcintrant
  • rode haren?
  • 17 – 19 jaar
  • hoeft in het echt geen Anne te heten

Het is echt een dragende rol.

Anne zou bovendien over voldoende relativeringsvermogen moeten beschikken om Film-pi niet écht te zien als haar ultieme kans op Hollywood, rode lopers, Oscars …. De knipoog waarmee dit hele project uitgevoerd wordt zou ze ook zelf moeten begrijpen. Anne vindt dit initiatief gewoon leuk en goed in wiskunde hoeft ze niet te zijn. Ze zal in Film-pi wél opvallen, dat is zeker. De opnames zijn zaterdag 2 maart, de hele dag. Vergoeding: EUR 50.

Wiskundedocenten onder u die een geschikte Anne in hun klas/op hun school kennen wordt verzocht contact op te nemen via wisc@planet.nl. Graag een reactie mét foto van Anne. Ook anderen kunnen kandidaten aandragen. Foto’s van alle Anne-kandidaten zullen direct na de selectie vernietigd worden.

Reacties (met foto’s) moeten vandaagvrijdag 1 maart, voor 11:59 uur binnen zijn.

 

Eén gedachte over “Zoeken naar een Anne”

Reacties zijn gesloten.